Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A rák kialakulása természetgyó
  2011-08-30 12:28:09, kedd
 
  A rák kialakulása természetgyógyász szemmel


Idézet a www.daganatok.hu-ról, Béky László természetgyógyásztól: "Valamennyi krónikus degeneratív betegségnél - beleértve a rákot, a különféle bélgyulladásokat, ízületi megbetegedéseket, a májgyulladást, stb. - meg kell keresni az ok-okozati összefüggéseket. Az elváltozások nem egy okra vezethetők vissza, ki kell deríteni, hogy a különféle tényezők hogyan hatottak egymásra, mikor gyengült el a lélek és az energiarendszer annyira, hogy nem tudott adaptálódni a környezeti kihívásokra.

Ezt ,,krónikus fáradtság szindrómának" nevezzük, energiahiánynak, ami nagyon komoly élettani zavar-együttes. A szervezet eljut arra a szintre, hogy képtelen az immunrendszer a rá nehezedő feladatok megoldására, az ölősejtek már képtelenek legyőzni a torzult sejtek tömegét, és szép lassan, folyamatosan a deformált sejtek egyre nagyobb mennyiségben jelentkeznek; ez a rák.

Amikor klinikai úton megállapításra kerül a daganatos betegség, az első kérdés az, hogy milyen módon közlik ezt a beteggel. A hozzám forduló betegek 80-90 százaléka arról panaszkodik, hogy a diagnózist méltatlan módon, elfásultan, rideg tényként hozzák tudomására.

Nem kapják meg azt a mentális kapaszkodót, hogy merre van a kivezető út. Az orvos tényként közli, hogy ,,magát meg fogom operálni, maga sugárterápiát, kemoterápiát fog kapni". Egy teljesen elfásult, gépies futószalagra kerül az illető, elveszti az életigenlő magatartását, az önbecsülését. Abban a rendszerben, amiben én dolgozom, nem a betegség ellen küzdünk. A betegséggel nem foglalkozunk. Ehelyett azt próbáljuk meg ok-okozati szinten kideríteni, hogy hol siklott ki a lélek és a test állapota."


Gomba okozza a rákot?

Dr Tullio Simoncini olasz onkológus kifejti véleményét arról, hogy gombafertőzés okozza a rákot, szerinte a candida felelős a rák kialakulásáért és az eddigiektől teljesen eltérő terápiát ajánl: szódabikarbona oldatot közvetlenül a tumoron alkalmzava.

Dr. Simoncini weboldala: www.cancerfungus.com
Link


Videojáték segít a fiatal rákbetegeknek

A HopeLab egy 2001-ben alapított non-profit szervezet, mely ötvözi a száraz kutatást az innovatív megoldásokkal annak érdekében, hogy a krónikus betegségben szenvedő gyermekek egészségét és életminőségét javítsa.

Kifejlesztettek egy videójátékot, a Re-Missiont, amelyben a játékos 20 nehézségi szinten át bolyong egy fiatal rákos beteg testében, véráramában. A játékos Roxxit irányítja, a nanorobotot, aki rákos sejteket pusztít, bakteriális fertőzésekkel és az életveszélyes gyógyszermellékhatásokkal küzd. A játék PC verziója rákbetegek számára ingyenesen elérhető (angol, francia és spanyol nyelven).

A kísérlet sikerességéhez az is hozzájárul, hogy egy egész on-line közösség épült az újítás köré. A Re-mission internetes oldalán a fiatal begetek információkat cserélhetnek küzdelmükről és támogatják egymást, blogokat írnak, üzenőfalakon kommunikálnak és tudatják társaikkal tapasztalataikat.





Általános táplálkozási tanácsok

Idézet Béky László a Daganatos betegek dietetikájának alapjai című, sok megfontolandó szempontot tartalmazó cikkéből

A helyes táplálkozási rendszernek tehát a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

* méregtelenítés, sejt, szövet, szerv, szervezet szinten, kiemelten a máj, az ér és nyirokrendszer, a belek és vesék terén
* immunrendszer működésének helyreállítása
* oxidatív stressz és egyéb úton keletkezett szabadgyökök eliminálása, azaz arányos, a közbülső anyagcsere valamennyi lépcsőjén kellő mennyiségű antioxidáns jelenlét biztosítása
* a daganatos sejtek apoptózisának beindítása
* az új sejtek nem lehetnek tápanyaghiány miatt degeneráltak. Tehát a tudománytalan, hosszú lé- és más böjtöknek nincs helyük !!!
* Tehát az étrendnek könnyen oldódó szénhidrátokban szegénynek, rostban, fehérjében, növényi olajokban, makro-, mikroelemekben, vitaminokban, antioxidáns flavonoidokban és egyéb biológiailag aktív anyagokban arányosnak kell lenniük. Nem savasítanak, hanem inkább lúgosítanak.
* Egyes élelmiszerek képesek az angio genezis gátlásra, azaz a daganatsejtekhez vezető ereket elzárják, így a daganatsejt éhen pusztul
* az élelmiszereknek könnyen emészthetőnek kell lennie, ami sem szorulást sem hasmenést nem okoz
* támogatni kell a bélrendszer mikroflóráját, gátolni a mikózisos és egyéb nem kívánatos formációk kialakulását
* Ehhez oligo fruktózokat is étrendbe kell állítani
* A napi étrend elkészítésnél ne a kényszer szülte rossz gondolatok, a betegség és az elmúlás lehetősége, hanem a gyógyulásba vetet remény gondolatok legyenek az uralkodóak
* Bármit készítünk vagy magunknak, vagy hozzátartozónknak azt a maximális remény, hit és szeretet gondolati energiái öleljék át!!!
* A napi és tartós étrend nem boríthatja fel a család életvitelét, tehát ajánlatos, ha az egész család az úgynevezett reform étrendet fogyasztja. Így a beteg nem érzi kitaszítottnak magát, hanem büszke lesz arra, hogy az általa gyakorolt étrend az egész család általános egészségi állapotát segíti elő.
* Az étrend nem boríthatja fel a család költségvetését, mert ez megint a betegre ró irdatlan lelki terhet, s hiába kitűnő, minden szempontból tökéletes étrend, a lelki terhek felülírják a rendszert és nem állapotjobbulás, hanem állapotromlás indul be
* Mindezek ellenére igyekezzünk a bio- és ökopiacon beszerezni az alapanyagokat és azokat minél előbb frissen, lehetőleg, amit lehet nyersen elfogyasztani
* Amennyiben főzés vagy sütés szükséges, csak annyit készítsünk el, ami frissen elfogy.
* Másodszor, vagy többször ne melegítsünk fel semmit, még ha le volt fagyasztva, akkor sem.
* Tálaljunk mindég ünnepélyesen, márkás szervízzel, égő gyertyával, mert a beteg életében minden nap ünnep és ajándék!!!
* Étkezés közben, de máskor sem, a betegségről nem beszélünk.
* Beszélgetni csak az egészségről, hosszú távú célokról lehet.
* Tv, rádió, internet, telefon, mobil étkezés közben ki van kapcsolva.
* Az étkezés nem kapkodó habzsolás, hanem tudni kell, hogy minden amit megeszünk, a Természet, azaz Isten ajándéka, ami éltet, táplál, gyógyít.
* Ha pl. kenyeret eszünk, az első falat előtt, amikor kézbe vesszük, szinte látni kell a gabona termesztés egész folyamatát, a talaj előkészítéstől, a vetésen át, növényfejlődésen át egész az aratásig!!! Látni a hullázó búzatengert, szinte azonosulni vele. Én vagyok a búzakalász, a búzaszem-tessék kipróbálni, meditatív állapotban, hallatlan élmény.
* Tudni, hogy ebben a kenyérben benne van a Mindenség összes elektromos, elektromágneses, ismert és ismeretlen energiáinak összessége, a Nap és Hold, a bolygók és égitestek sugárzásai, a csillagok ragyogása, a Föld sóhaja.
* Ha ezt behunyt szemmel elképzeljük, az akkor már nem evésről van szó, hanem kozmo-vitális táplálkozásról, szinte ima táplálkozásról.
* Ugyanez vonatkozik minden növényre.
* Lehunyt szemmel, igen lassan, bő nyállal együnk, s mindent addig rágjunk, amíg magától lecsordul a torkunkon.
* Az állati eredetű táplálékok közül ehető, amit a jószág, mint végterméket nekünk önként átadott. Ezekben nincs az ölés, a haláltusa információja.
* Ilyenek a tej és tejtermékek, a tojás és feldolgozott formái, a méz és méhészeti termékek, a lefejt és kifejt ikra és haltej, amennyiben a halak ezt túl élték.
* Étkezés előtt és után az asztali áldás nélkülözhetetlen.
* Étkezés után nincs felpattanás és rohanás a dolgunk után, hanem időt kell adni az egészséges emésztés beindulásának, tehát egy rövid szunyóka ajánlatos.
* Különben is plénus venter non student et laborat libenter. Azaz teli hassal sem tanulni, sem dolgozni nem ajánlatos.


A rák lelki háttere

Idézet Szendi Gábor klinikai szakpszichológus a Nők Lapja Cafe-n 2008.04.15-én A rák és a lélek címmel megjelent cikkéből:

"...megemlítem Lawrence LeShan 1959-es összefoglalóját a témában, ebben kétszáz évre visszamenően annyi orvost talált, akik a rák és a lelki traumák kapcsolatát hangsúlyozták, hogy kifejezett nehézségei voltak annak eldöntésében, kit idézzen, és kit hagyjon ki. Deshaies Gendron angol orvos ,,Bepillantás a természetbe: a tudomány és a rák gyógyítása" című, Londonban, 1701-ben kiadott könyvében számos esetet vonultat fel annak illusztrálására, hogy az élet tragédiáit miként követi a rákos megbetegedés. 1802-ben vezető angol orvosok a rák megelőzésére és gyógyítására hoztak létre egy társaságot, és fontos kutatási területük volt a rákra hajlamosító személyiség. Walter Hoyle Walshe 1846-ban ,,A rák természete és gyógyítása" című könyvében azt írta, hogy a rák és a traumák kapcsolata annyira meggyőző, hogy ennek megkérdőjelezése a józan észnek mondana ellent.

A pszichoanalízisből kinövő ún. pszichoszomatikus orvoslás szisztematikus munkába fogott már az 1920-30-as évektől, hogy többek közt a rák és más betegségek lelki okait kutassa. Az 1970-es években indult neki egy új tudomány, a pszicho-neuroimmunológia, amely tudományosan volt képes igazolni az idegrendszer és az immunrendszer kölcsönös kapcsolatát. Ez megteremtette azt a tudományos keretet, amelyben értelmezni lehetett a ,,rák és a lélek" kutatásának két nagy irányát: miért okoz egyeseknél a lelki trauma és a krónikus stressz rákot, illetve hogyan lehet lelki hatásokkal elősegíteni, támogatni a rákból való gyógyulást. Egyik kérdés vizsgálata sem egyszerű: trauma és stressz szubjektív fogalmak, kire mi hogyan hat, továbbá az emberek a lelki hatásokkal, például a pszichoterápiával szemben is eltérő fogékonyságot mutatnak. A tudomány pedig jobb szereti az egybehangzó dolgokat, a csodákkal nem tud mit kezdeni.

A Krebiozen-sztori

Az eset 1957-ben történt a Kaliforniai Egyetem kórházának onkológiai osztályán. Hősünk Mr. Wright, aki limfoszarkómában szenvedett, s teste tele volt narancs nagyságú daganatokkal. Már mindent végigpróbáltak rajta, hasztalan. Minden orvosi számítás szerint három napja volt az életből. Oxigénsátor alatt feküdt, már csak katéteren keresztül lehetett táplálni. Minderre fittyet hányva Mr. Wright makacsul élni akart, erről nem lehetett sehogy sem lebeszélni. Haldoklása utolsó napjai egybeestek egy gyógyszerkísérlet kezdetével. Akkoriban a Krebiozenhez nagy reményeket fűztek. Mikor Mr. Wright fülébe jutott a hír, hogy a híres Krebiozent éppen azon az osztályon próbálják ki, ahol ő is fekszik, könyörögni kezdett, hogy ő is kaphasson a szerből. Az orvosoknak nem volt szívük megtagadni a haldokló kérését, s Mr. Wright kapott egy Krebiozen-injekciót. Hétfőn, mikor a gyógyszervizsgálatot vezető orvos bement a kórházba, döbbenten pillantotta meg a folyosón sétálgató Mr. Wrightot, amint éppen lelkesen társalog betegtársaival. Daganatainak mérete a hétvége alatt a felére csökkent. Az orvos hirtelen azt gondolta, megtalálták a csodaszert. Ám amikor a többi beteg állapotát ellenőrizte, azoknál semmi pozitív változást nem talált. Mr. Wright azért kapta tovább a szert, és a halál tornácáról visszatérő férfi tíz nap múlva saját kisrepülőgépén távozott otthonába. Mr. Wright két hónapon át tökéletes egészségnek örvendett, ám ekkor a sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy a klinikai vizsgálatok szerint a Krebiozen hatástalan a rák gyógyításában. Mr. Wright súlyos depresszióba zuhant, és testében a daganatok szinte azonnal kifejlődtek. Visszakerült a kórházba. Ekkor az orvos azt mondta reményvesztett betegének, hogy a korábbi Krebiozen-szállítmány a szállítás során hatóanyagában károsodott, de most már van egy új, kétszer hatékonyabb Krebiozen. Mr. Wrightot új remény töltötte el. Pár napig váratták, hogy a hatás fokozódjon, s az ,,új, még erősebb" szertől Mr. Wright megint szárnyakat kapott és hazarepült. Sajnos hamarosan bejelentették, hogy a Krebiozen hatástalan, és Mr. Wright pár napon belül meghalt. Tanulság?

Az idők során több száz ,,csodás" gyógyulást írtak le, ki ilyen diétára, ki olyan meditációra gyógyult meg. Amikor kutatók arra voltak kíváncsiak, van-e valami közös a történetekben, egyetlen közös szálra bukkantak: a gyógyulásba vetett erős hitre. A csoda azonban nem önthető mindenki számára elérhető receptbe.

A ,,képzelet"-terápia

Carl Simonton az 1970-es években radiológus volt, aki rákbetegek sugárkezelésével foglalkozott. Feltűnt neki, hogy azok a betegek jobban gyógyultak, akik tudtak hinni a gyógyulásban. Felesége, Stephanie, motivációkutatással foglalkozó pszichológus volt, így kézenfekvő volt, hogy tőle kérjen segítséget. Motiválni valakit a gyógyulásra nem könnyű feladat, mert valahogy le kell tudni bontani az elvont célt konkrét cselekedetekre. Mivel a rákból való gyógyulás nem áll másból, mint a ráksejtek halálából, Simontonék kigondolták, hogy a páciensekben a gyógyulásba vetett hitet a ráksejtek pusztulásáról és az immunrendszer erejéről alkotott fantáziákkal lehet serkenteni. Első páciensüknél, egy gégerákos férfinál sikerrel alkalmazták azt a módszert, hogy a férfi relaxációban elképzelte, amint immunsejtjei üldözőbe veszik a ráksejteket, és megsemmisítik őket. A beteg meggyógyult, s ez igazolta, hogy a módszer hatásos támogatása lehet más kezeléseknek. Simontonékkal nagyjából egy időben több meditációs és képzeleti képekkel dolgozó terápiát dolgoztak ki, mindegyiket változó sikerrel alkalmazták rákbetegeknél.

David Spiegel és munkatársai 1989-ben számoltak be tízéves követéses vizsgálatuk eredményéről, miszerint az az ötven áttétes, tehát előrehaladott mellrákban szenvedő nő, aki egy éven át önhipnózissal társított fájdalom- és szorongáscsökkentő csoportterápiában vett részt, átlagban kétszer tovább - 36,6 hónapot - élt még, mint az azonos diagnózisú nőkből álló kontrollcsoport. E vizsgálattal a tudományban is szalonképes(ebb) lett a gondolat, hogy a rák pszichoterápiával kezelhető. De azért nem kell rögtön győzelemre gondolni, Spiegel vizsgálatát azóta többször próbálták ízekre szedni kétkedő kutatók, hátha meg lehet cáfolni.

Sajnos nem dúskálunk hasonló vizsgálatokban, de azért tudnék még idézni hasonlókat. Onkológus körökben nem nevezném népszerűnek a ,,lelki hatás" gondolatát.

A stressz és a rák

Mindenki utálja a patkányokat, pedig rengeteget köszönhetünk nekik, hiszen a kezdetektől fogva ők a stresszkutatás hősei.

A stresszt az emberek azonosítani szokták az élet nehézségeivel és a főnök érkezésével. A stressznek azonban egészen más a hatása, ha kihívásként jelenik meg, és sikeres megküzdéshez vezet, mint ha leküzdhetetlen krónikus stresszként hat. Egy patkánykísérlet remekül demonstrálja a stressz dimenzióit. Tumorsejtet ültettek be patkányokba, majd három csapatot képeztek belőlük. Az egyik csoport állandó áramütéseket kapott, amelyeket az állatok nem tudtak elkerülni. Közülük 73% rákos lett. A második csoportot nem érte stressz. Közülük 46% lett rákos. A harmadik csoportot érték áramütések, de a patkányok ezt ki tudták kapcsolni. Közülük csak 37% lett rákos. Vagyis nem azok jártak jobban, akik nyugiban élhettek, hanem azok, akik sikeresen megküzdhettek. Hajszálra ugyanezt kapta Steven Greer és csapata mellrákos nőknél: akiket küzdőszellemet mutattak, sokkal tovább éltek.

Na, vajon miért?

A két agyfélteke eltérően befolyásolja az immunrendszer működését. A ,,vidám" bal féltekénk serkenti az immunaktivitást, míg a ,,negatív" jobb féltekénk gátolja. A stresszel való sikeres megküzdés fokozott bal féltekei aktivitással, míg a krónikus stresszre kialakuló ún. ,,tanult tehetetlenség" állapota fokozott jobb féltekei aktivitással jár.

Richard Davidson és munkatársai 2003-ban bizonyították, hogy egy aktív meditációval végzett gyakorlat után a bal félteke fokozottan aktívvá vált, és ezzel együtt nőtt az immunrendszer aktivitása is.

A lelki működések komoly hatással vannak a rákos megbetegedések kialakulására, illetve a rákból való felgyógyulásra. De totális félrevezetés azt állítani, hogy a trauma és a stressz volna a rák egyértelmű oka, és hogy a rákból csak pszichés technikákkal fel lehet gyógyulni. Ha csak arra gondolunk, hogy a mellrák, a vastagbélrák és a prosztatarák gyakorisága délről északra haladva - a fokozódó D-vitamin-hiány miatt - háromszorosára növekszik, máris láthatjuk, hogy jól megragadható ,,lelketlen" tényezők meghatározó szerepet játszanak a rák kialakulásában."

Forrás: http://www.nlcafe.hu/aktualis/20080415/a_rak_es_a_lelek

A teljes cikk forrása:ossejt-terapia.shp.hu
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Címkék: bélgyulladásokat, tapasztalataikat, megbetegedéseket, daganatsejtekhez, neuroimmunológia, sugárkezelésével, növényfejlődésen, nélkülözhetetlen, megkérdőjelezése, szakpszichológus, limfoszarkómában, immunaktivitást, illusztrálására, élelmiszereknek, összefüggéseket, elektromágneses, patkánykísérlet, energiahiánynak, összefoglalóját, energiarendszer, kifejlesztettek, szénhidrátokban, állapotjobbulás, kontrollcsoport, küzdőszellemet, cselekedetekre, helyreállítása, méregtelenítés, felgyógyulásra, nyirokrendszer, táplálkozásról, stresszkutatás, szódabikarbona, szisztematikus, vizsgálatokban, sikerességéhez, különféle bélgyulladásokat, ok-okozati összefüggéseket, okra vezethetők, különféle tényezők, energiarendszer annyira, környezeti kihívásokra, szervezet eljut, torzult sejtek, deformált sejtek, daganatos betegség, első kérdés, hozzám forduló, diagnózist méltatlan, mentális kapaszkodót, orvos tényként, teljesen elfásult, Béky László, Tullio Simoncini, Idézet Béky László, Idézet Szendi Gábor, Lapja Cafe-n, Lawrence LeShan, Deshaies Gendron, Walter Hoyle Walshe, Kaliforniai Egyetem, Hősünk Mr, Mikor Mr, Carl Simonton, David Spiegel, Steven Greer, Richard Davidson,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Png lepke  Az engedelmesség miért nem vál...  Albert Einstein gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Png nő  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png lepke  Neked tudnod kell  Idő  Bounty krémes  Sokan azt tartják  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alázat  Akik bántanak téged  Fekete István - Akác  Kaffka_Margit  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy bizonyos határt  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Még csak most kezdődik a nap  Hazára minden embernek szükség...  Csak a fogyatkozás látható  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyon különös  Bounty krémes  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Irgalom és ítélet  Alvó cicák  Kaffka_Margit  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  A Megváltó szolgálatában  Boldog születésnapot a ma ünne...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Szép estét  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem számIt  Albert Einstein gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Alázat  Julian Brass gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alázat  Mi lenne ha  Julian Brass gondolata  Akarat  Kaffka_Margit  Jónás Tamás – Végtelen b...  Soha ne kedvezz...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nagyon különös  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt 
Bejegyzés Címkék
különféle bélgyulladásokat, ok-okozati összefüggéseket, okra vezethetők, különféle tényezők, energiarendszer annyira, környezeti kihívásokra, szervezet eljut, torzult sejtek, deformált sejtek, daganatos betegség, első kérdés, hozzám forduló, diagnózist méltatlan, mentális kapaszkodót, orvos tényként, teljesen elfásult, életigenlő magatartását, betegség ellen, test állapota, candida felelős, eddigiektől teljesen, tumoron alkalmzava, fiatal rákbetegeknek, 2001-ben alapított, száraz kutatást, innovatív megoldásokkal, krónikus betegségben, fiatal rákos, játékos Roxxit, kísérlet sikerességéhez, egész on-line, újítás köré, fiatal begetek, helyes táplálkozási, következő kritériumoknak, közbülső anyagcsere, daganatos sejtek, étrendnek könnyen, angio genezis, daganatsejtekhez vezető, daganatsejt éhen, élelmiszereknek könnyen, bélrendszer mikroflóráját, napi étrend, kényszer szülte, elmúlás lehetősége, gyógyulásba vetet, maximális remény, család életvitelét, egész család, úgynevezett reform, általa gyakorolt, család költségvetését, lelki terhek, beteg életében, első falat, gabona termesztés, talaj előkészítéstől, hullázó búzatengert, búzaszem-tessék kipróbálni, kenyérben benne, csillagok ragyogása, állati eredetű, haláltusa információja, asztali áldás, dolgunk után, egészséges emésztés, rövid szunyóka, lélek címmel, lelki traumák, élet tragédiáit, rákos megbetegedés, rákra hajlamosító, traumák kapcsolata, józan észnek, 1970-es években, immunrendszer kölcsönös, tudományos keretet, lelki trauma, krónikus stressz, rákból való, lelki hatásokkal, pszichoterápiával szemben, tudomány pedig, egybehangzó dolgokat, eset 1957-ben, gyógyszerkísérlet kezdetével, híres Krebiozent, osztályon próbálják, haldokló kérését, folyosón sétálgató, hétvége alatt, felére csökkent, orvos hirtelen, többi beteg, halál tornácáról, sajtóban olyan, klinikai vizsgálatok, daganatok szinte, szállítás során, hatás fokozódjon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2611
  • e Hét: 17483
  • e Hónap: 31388
  • e Év: 161095
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.